Webinar: Mimarlık, Sanat ve Tasarım Alanlarında Seçkin Kaynaklara Erişim ve Literatür Tarama Teknikleri (28.04.2023) - Biruni Üniversitesi

Tarih : 26 Nis 2023 Çarşamba

Mimarlık, tasarım ve sanat alanlarına özel olarak tasarlanan Art & Architecture Source ile dünyanın en kaliteli kaynaklarına erişim sağlarken, aynı zamanda pratik özellikler kullanarak araştırmalarınıza değer katmaya ne dersiniz?

• Web of Science ve Scopus atıf indekslerine girmiş yüzlerce tam metin dergiye erişim
    • Mimarlık, sanat ve tasarım alanlarında binlerce eKitap
    • 63.000+ görsel (Picture Desk ve diğer kaynaklardan)
    • Otomatik olarak kaynakça oluşturma ve Mendeley, EndNote, Zotero gibi kaynakça yönetim programları ile entegrasyon
    • eKitaplara erişim
    • Literatür tarama sürecini kolaylaştıracak ve hızlandıracak araçların kullanımı
    • Mobil uygulama ile kaynak tarama

Tarih: 28 Nisan 2023, Cuma
    Saat: 11:30 – 12:30

Kayıt

*Kaydolduktan sonra katılım davetiyeniz e-posta olarak iletilecektir ve içerisinde webinara katılım bağlantınız yer alacaktır.