Springer Nature Açık Erişim Anlaşması Web Seminerine Davetlisiniz - Biruni Üniversitesi

Springer Nature Açık Erişim Anlaşması Web Seminerine Davetlisiniz

Tarih : 09 Şub 2024 Cuma
Springer Nature Açık Erişim Anlaşması Web Seminerine Davetlisiniz

Katılımcılara “Oku & Yayımla” (Read & Publish)  anlaşmasının tanıtılacağı, anlaşmaya hangi kurumların katıldığı, yazar ve makale tespiti ve uygunluğunun yanı sıra yolculuğa genel bakışın da dahil edileceği TÜBİTAK – ULAKBİM ve Springer dönüştürücü anlaşması web seminerlerine katılmaya davetlisiniz

EKUAL (Elektronik Kaynaklar Ulusal Akademik Lisansı) kapsamında erişimimiz bulunan Springer Nature’a ait elektronik dergilerin erişim anlaşması, 2024-2026 dönemini kapsayacak şekilde “Oku & Yayımla” (Read & Publish) modeline dönüştürülmüştür.

Springer, Adis, Palgrave ve Academic Journals abonelikli dergi içeriklerinin tamamına ve ayrıca Nature.com’daki 46 dergiye tam erişimin keyfini çıkarabilirsiniz.

Makalelerinizi yazarken size yardımcı olmak amacıyla, yayınlamak üzere başarılı bir makalenin nasıl yazılacağına ilişkin ipuçları ve püf noktaları için özel bir oturum da dahil edilecektir.

Web Semineri Başlığı

Türkiye için Açık Erişim- Makalenizi nasıl yayınlayacağınızdan fon almaya kadar bilmeniz gerekenler.

Oturum Konuları

TÜBİTAK – ULAKBİM TA Anlaşmasına Genel Bakış
    Sözleşmede yer alan uygunluk kriterleri/belgeleri
    Yayınlanmak üzere başarılı bir makale yazmaya ilişkin ipuçları ve püf noktaları
    Açık Erişim makalenizi yayınlamak için finansman başvurusunda bulunma
    Oturum ağırlıklı olarak Türkçe olacak ve birkaç bölüm İngilizce olarak işlenecektir.

Tarih ve saat:
    20 Şubat 2024 11:00 (Türkiye Saati ile)

Nasıl katılınır

Web seminerine katılmak için aşağıdaki bağlantılardan kayıt olmanız gerektiğini lütfen unutmayınız. Kayıt olduktan sonra web seminerini takviminize ekleyebileceğiniz bir onay e-postası gönderilecektir.

Kayıt bağlantısı

NOT: Zoom’un oturum başına 1000 katılımcı kapasitesine sahip olduğunu ve üzerinde hiçbir kontrolümüz olmayan ilk gelen ve ilk hizmet esasına göre otomatikleştirildiğini, bu nedenle kaydın sunulacağını lütfen unutmayın.

Bilgilerinize sunar, iyi ve sağlıklı günler dileriz.