Jaypee Digital Akademik Tıp, Diş Hekimliği, Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri Veri Tabanı Deneme Erişimi ve Eğitim Webinarı - Biruni Üniversitesi

Tarih : 04 Tem 2023 Salı

Değerli Akademik Personelimiz ve Öğrencilerimiz;

Biruni Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Direktörlüğü tarafından 30 günlük deneme erişimine açılacak olan JaypeeDigital Akademik Tıp, Diş Hekimliği, Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri Veritabanı ve Video platformu  erişim ve içerikte aradığınız bilgilere hızlı ve kolayca nasıl erişebileceğiniz konusunda   eğitim webinarımıza  davetlisiniz.

İyi çalışmalar dileriz.

Tarih :04 Temmuz 2023, Salı 10:30-12:00

Toplantı katılım linki : Click here to join the meeting

Erişim linki:  http://www.jaypeedigital.com/

JaypeeDigital Akademik Tıp ve Sağlık Bilimleri Veritabanı ve Video Platformu;

Anadili İngilizce olmayanlar için anlaşılabilir akademik İngilizce ile yazılmış;

700’den fazla ders e-kitabı (textbook), olmak üzere 3500’den fazla e-kitap,

8600’den fazla ameliyatları gösteren ve sesli anlatımlı akademik video,

MCQ, SBA, SCE soru ve cevap bankaları, 79334 soru ve vevap

USMLE, MRCP, FRCS, FRCR sınavları için hazırlık kitapları,

Eski sayıları ve en son sayılarına erişilebilen 70 e-dergi içermektedir..

Kullanıcılar tüm kitap chapterlarını ve makaleleri bilgisayarlarına indirebilirler.

Tüm kaynaklar, Jaypee Digital’ın kendi özel yayınlarıdır. Başka hiçbir veritabanında mevcut değildir ve diğer veritabanlarıyla çakışma yoktur. Jaypee veritabanında yer alan e-kaynakların MARC kayıtları Jaypee’nin web sitesinde mevcuttur.