EndNote Haziran Ayı Eğitim Webinarı ve Deneme Erişimi - Biruni Üniversitesi

EndNote Haziran Ayı Eğitim Webinarı ve Deneme Erişimi

Duyuru Metni :

Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Öğrencilerimiz;

Biruni ÜniversitesiKütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından bilimsel çalışmalar, makale ve tez yazımıyla ilgili önemli kolaylıklar sağlayan EndNote yazılımının kullanımına yönelik eğitim webinarı düzenlenecektir.

Eğitimde kişisel kaynak kütüphanesi oluşturma, online akademik veritabanlarında makale bulma, çoklu yazar grupları ile ortak çalışma, kaynak ve kütüphane paylaşımı, dokümanlarda atıf ve kaynakça oluşturma, farklı dergiler için düzenlenme, makale, yayın gönderim sürecinde Manuscript özelliğinin kullanımı ve en doğru dergi seçimi gibi pek çok konuya yer verilecektir.

EndNote programının kullanımı ve örnek uygulamalara geniş yer verilecek eğitim içeriğinin detayları için “Eğitim Seminer İçeriği” ne göz atabilirsiniz.

EndNote Türkiye Distribütörü Researchsoftware eğitmenleri tarafından gerçekleştirilecek seminer organizasyonun sorunsuz yürütülebilmesi için katılmak isteyenlerin https://researchsoftware.com/tr/seminar adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

iyi çalışmalar dileriz.

Eğitim içerik ve katılım bilgisi aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

EndNotu’u tüm özellikleri deneyimlemek için aşağıdaki linkten 30 günlük deneme sürümünü indirebilirsiniz.

EndNote Demo Download

Not: 30 günlük deneme süresi bilgisayarınıza kurulumu yaptığınız tarih itibari ile başlayacaktır.

ENDNOTE: BİLİMSEL ÇALIŞMALARINIZI KOLAYCA YAYIN VE MAKALELERE DÖNÜŞTÜRÜN!

Eğitim Webinar Tarihi: 16 Haziran Cuma, Saat 14:00-16:00

Eğitim Webinar Yer: Biruni Üniversitesi (Webinar)

Eğitim Webinar Katılımcı Kaydı: Toplantıya katılmak için buraya tıklayın