AMBOSS Deneme Erişimi - Biruni Üniversitesi

Tarih : 07 Eki 2022 Cuma
AMBOSS Deneme Erişimi

DEĞERLİ KULLANICILARIMIZ
    2012’de hekimler tarafından, hekimler için geliştirilen  AMBOSS, 20.000’den fazla tıbbi konuyu içeren interaktif bir kütüphane ve 6.000’den fazla klinik vakaya dayalı soru içeren birbiriyle bağlantılı bir soru bankası başta olmak üzere çeşitli bileşenlere sahip dijital bir kaynaktır. AMBOSS 18 Kasım 2022 tarihine kadar üniversitemiz için deneme erişimi açılmıştır.

Kayıt adımları:

1. https://www.amboss.com/int adresinden START FREE TRIAL üzerinden ilerleyerek ve @biruni.edu.tr e-mail adresinizi kullanılarak yeni bir hesap oluşturunuz.
    2. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol menüden ACCOUNT, sonra da “Activate Instituional License” seçeneğine tıklayın.
    3. Yeni sayfada üstteki indirilir menüden Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni seçiniz ve “Active License” düğmesine tıklayın.
    4. Ardından alttaki kutuda üniversite e-mail adresinizi tekrar girin ve tekrar “Active License” düğmesine tıklayın.