Akademik Bilgi ve Eğitim Sistemi Ücretsiz Demo Erişimi Bilgilendirme - Biruni Üniversitesi

Akademik Bilgi ve Eğitim Sistemi Ücretsiz Demo Erişimi Bilgilendirme

Tarih : 21 Eyl 2023 Perşembe
Akademik Bilgi ve Eğitim Sistemi Ücretsiz Demo Erişimi Bilgilendirme

Değerli Akademik, İdari personelimiz ve Öğrencilerimiz;

Aşağıda bilgileri sunulan  Akademik Bilgi ve Eğitim Sistemi Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörlüğü tarafından kurumumuz için 15 Aralık 2023 tarihine kadar ücretsiz demo erişimi açılmıştır.
    Not : Kayıt olurken kurum uzantılı mail adresi ile yapılmalıdır.
    Detaylı bilgi için: https://www.akbes.com.tr/
    İyi çalışmalar dileriz
    İçeriği :
    AKBES sayesinde katılımcılar;

·         200 den fazla sertifikalı Kişisel Gelişim, Mesleki Gelişim ve Akademik Gelişim eğitimlerine erişim sağlayacak (Ayrıntılı bilgi tanıtım kataloğunda yer almaktadır),

·         Akademik ve İş dünyası ile gerçekleştirilecek Canlı Workshoplar ve Eğitimlere ücretsiz katılabilecekler,

·         Akademik gelişim adına hazırlanan çift dilli (Türkçe –İngilizce) eğitimlerden faydalanabilecekler.

Ekte, Tanıtım Kataloğumuz ve Kayıt bilgisi bulunmaktadır.

Demo abonelik açıldıktan sonra kurumunuza özel AKBES tanıtım materyalleri kargo ve mail yolu ile tarafınıza gönderilecektir.

AKBES Demo Erişimi;

·         Demo Abonelik süresi 15 Aralık 2023 tarihine kadar olup sınırsız erişim hakları tanımlanacaktır.

·         Demo abonelikten aktif aboneliğe geçilmesi halinde demo abonelik süresince katılımcıların hak ettikleri sertifikalar sistemlerine tanımlanacak ve herhangi bir hak kaybı yaşanmayacaktır.