Academindex International Journal Database Deneme Erişimi - Biruni Üniversitesi

Tarih : 24 Eki 2023 Salı
Academindex International Journal Database Deneme Erişimi

Değerli Akademik, İdari personelimiz ve Öğrencilerimiz;

Aşağıda bilgileri sunulan    Academindex International Journal Database Deneme Erişimi Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörlüğü tarafından kurumumuz için 15 Aralık 2023 tarihine kadar ücretsiz deneme erişimine açılmıştır.
    Erişim Adresi  : www.academindex.com
    İyi çalışmalar dileriz

İçeriği :

FEN, SAĞLIK ve SOSYAL BİLİMLER alanlarında dünyanın farklı coğrafyalarında yayınlanan nitelikli bilimsel dergilerin tarandığı uluslararası bir veritabanı olan Academindex yaklaşık 8 bin dergi ve 7 milyondan fazla makalede konu, anahtar kelime, yazar, atıf ve kaynakça araması olanakları sunmaktadır.

Ayrıca, akademik personelimiz kurumsal e-mail adresleriyle de Academindex’e “üye olarak” veritabanını kullanabilirler. Öğrencileriniz için ayrı bir e-mail hostingi kullanıyorsanız ..@std….edu.tr,  onlar da sisteme eklenebilecektir.