The Cochrane Library Deneme Erişimi - Biruni Üniversitesi

Tarih : 24 Eki 2022 Pazartesi
The Cochrane Library Deneme Erişimi

Değerli Kütüphane Kullanıcıları,

Genel hedefi, dünya çapında her gün uygulanan tedavilerin bağımsız olarak değerlendirilip kontrolleri yapılarak mümkün olan en iyi sonucu uzmanlarına sunmak olan araştırmalarınıza değer katacak The Cochrane Library veritabanına 1 aylık deneme erişimi 26 Ekim- 26 Kasım tarihleri arasında başlamıştır. Sağlık alanında karar verme sürecini iyileştirmek ve desteklemek için farklı türde yüksek kaliteli, bağımsız kanıtlar içeren bir veri tabanı koleksiyonudur. Daha fazla bilgi ve erişim için https://www.cochranelibrary.com/ sayfasını ziyaret ediniz.

İçerik:

• 8,500+sistematik review, +1,800,000 trial, +2,400 protokol ve +3000 Cochrane Clinical Answers (klinik soru ve cevap)
    • 355.000’den fazla Epistemonikos Sistematik İncelemesi
    • PICOAraması
    • Her ay30+ yeni review

Eğitim ve içerik videoları için lütfen  Cochrane Library Eğitim Portalı ‘nı ziyaret ediniz.

Dear Library Users,

Welcome to the Cochrane Library. Your access is now available and is activated via IP. To get started simply go to https://www.cochranelibrary.com/.

You now have access from 26th October 2022 until 26th November 2022. As part of your access, you will receive the following benefits:

• Access to 8,000+ reviews, 1,600,000 trials, 2,400 protocols and 2,000 CCA’s
    • Multi-site access
    • Shareable-all content is shareable
    • PICOSearch
    • Content /Topical Alerts- access to the latest evidence available
    • Each month– 30+ new reviews

Need help on using the Cochrane Library? Need help promoting Cochrane in-house? Would you like additional video resources? Then check out our training hub – simply click here

Support desk

For urgent queries, such as loss of access we have a support desk which can be contacted by email at eal@wiley.com

Any further questions please do not hesitate to contact your Library

Regards