Faculty Veritabanı Deneme Erişimi Duyurusu - Biruni Üniversitesi

Faculty Veritabanı Deneme Erişimi Duyurusu

Tarih : 06 Tem 2022 Çarşamba
Faculty Veritabanı Deneme Erişimi Duyurusu

Faculti Platformu, kullanıcılara ilgili, güncel akademik ve profesyonel araştırma iç görülerine anında erişim sağlayan önemli bir referans aracıdır. Haber, analiz, gerçekler ve rakamlardan oluşan sürekli genişleyen bu medya kütüphanesi, Birleşmiş Milletler, İngiliz Parlamentosu, İngiltere Bankası, FED, Harvard Üniversitesi, Stanford Üniversitesi, MIT, Oxford Üniversitesi, Cambridge Üniversitesi’nin ve dünya çapında binlerce akademik ve araştırma kurumlarının iç görülerini içerir.

Faculti’nin hedef kitlesi ağırlıklı olarak yükseköğrenim, akademik ve araştırma topluluklarıdır. Aynı zamanda finans kurumları, politika kuruluşları, düşünce kuruluşları, hastaneler ve okullar gibi ilişkili meslek kuruluşları da hedef kitlesinin bir parçasıdır. Faculti, Nobel Ödüllü doktora öğrencileriyle çalışan geniş kapsamlı bir platformdur.

Faculti’yi bilgisayarınızda, tabletinizde veya akıllı telefonunuzda izleyebilir veya dinleyebilirsiniz. Yüksek kaliteli ses ve görüntüye sahip harika video ve ses akışı içeriklerinin keyfini çıkarın. Her
    akademik yıl, dünyanın önde gelen kurumlarından binlerce yeni içerik eklenir. Üniversiteler, Faculti arşivi ve ana sayfalarına, VLE’lerine yerleştirdikleri rakamlar ile dersleri ve çevrimiçi sunumu destekler.

Ziyaretçiler, Faculti'yi ücretsiz izleyebilir ve günlük olarak çok sayıda röportaja erişebilir. Ücretsiz bir temel üyelik, seçilen ses ve videoya kapsamlı erişim sağlar. Konu üyeliklerimiz, seçtiğiniz cihazda, istediğiniz sıklıkta, bir konuda veya tüm platformda belirli bir kapsam sunar.