Bilgi Okuryazarlığı : Yapay Zeka Çağında Akademik Bilgiye Erişim - Biruni Üniversitesi

Bilgi Okuryazarlığı : Yapay Zeka Çağında Akademik Bilgiye Erişim

Tarih : 24 May 2023 Çarşamba
Bilgi Okuryazarlığı : Yapay Zeka Çağında Akademik Bilgiye Erişim

Günümüzde Yapay Zekanın her alana girmesi ile birlikte yaşanan büyük değişim bilgi biliminde de kendini göstermekte olup doğru ve akademik bilgi kaynaklarına yapay zeka uygulamaları ile erişmek daha kolay bir hale gelmiştir. Seminerde bugünlerde gündemde olan Chat GPT vb. yapay zeka sohbet robotları ile bilgiyi arama örnekleri yanında; 21. Yüzyıl Becerileri,  Bilgi okuryazarlığı nedir ve neden önemlidir? Türkiye ve Dünya da kullanılan akademik veri tabanları vb. konularda bilgilendirme yapılacağı eğitime siz değerli paydaşlarımızı davet ediyoruz.
    Tarih: 30.05.2023 14:00
    Tür: Çevrimiçi
    Katılım bağlantısı: https://meet.google.com/ptr-tiuu-qxh
    Konuşmacı: Öğr. Gör. Mustafa CESUR/ Iğdır Üniversitesi Rektör Danışmanı/Kütüphane ve Bilgi Hizmetleri